(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ŘÍZKY V KABÁTKU
Potřebné ingredience
4 vepřové řízky, 2 vejce, 150 g eidamu, 1 balíček solených brambůrků, sůl
Postup přípravy
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Brambůrky rozdrtíme na drobečky, sýr hrubě nastrouháme a obojí smícháme dohromady. Vejce rozšleháme v samostatném talíři. Plátky masa namočíme nejprve ve vajíčku a pak obalíme v připravené směsi, kterou na maso řádně upěchujeme. Vrstva by měla být silná. Řízky pečeme na plechu v troubě při 200°C asi 45 minut.
Jako příloha vhodná bramborová kaše, zelenina, tatarka.
Jako příloha vhodná bramborová kaše, zelenina, tatarka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Sporťačka
(upraveno)
15. 5. 2007, 10:47
Dělala jsem podle Vašeho receptu, díky a bylo to lepší než s kukuřičnýma lupínkama

nahlásit

jad
(upraveno)
18. 2. 2007, 22:06
Dělám podobně, ale dávám tam jenom kukuřičné lupínky. Váš recept je mnonem lepší a určitě bude moc dobrý. Hned v týdnu vyzkouším.


nahlásit